McDonald’s uvodi veliku promjenu u pripremi hamburgera nakon dugog niza godina. To uključuje popularne proizvode poput cheeseburgera, Big Maca i ‘quarter poundera‘ sa sirom.
Ova promjena dolazi u svih 1450 restorana u Velikoj Britaniji i Irskoj od sredine ožujka, povodom proslave 50 godina McDonald’sa.
Tvrtka je najavila da je ovo “najznačajnija promjena jelovnika” u posljednjih nekoliko desetljeća, uključujući dodavanje luka na vrh svake pljeskavice tijekom prženja.
Gareth Pearson, glavni operativni direktor za McDonald’s u Velikoj Britaniji i Irskoj, istaknuo je da stalno uvode inovacije i poboljšavaju svoj jelovnik kako bi pružili najbolje moguće korisničko iskustvo.
Također su uveli novu tehnologiju i obučili svih 177.000 članova osoblja kako bi omogućili posluživanje najboljih hamburgera dosad, prenosi Poslovni dnevnik.
Promjene na klasičnim hamburgerima McDonald’sa uključuju:
- čvršće pečene goveđe pljeskavice na roštilju za sočniji komad govedine s maksimalnim okusom.
- dodavanje prženog luka na vrh pljeskavice tijekom pečenja radi dodatne boje i okusa roštilja.
- korištenje svježe zelene salate izravno iz hladnjaka za hrskaviji okus.
- dodatno topljenje sira na toplijim goveđim pljeskavicama za glađu teksturu, i
- nova peciva s maslacem, po receptu u stilu brioša i svježe pečena.