Nakon 20 godina uspješnog poslovanja i svakodnevnog stvaranja slasnih delicija, pekarnica “Kroštula” vlasnika Karla Vulina, odlučila je zatvoriti svoje dvije poznate pekarnice u srcu Zadra.
Ovaj potez, objavljen putem njihovog Instagram profila, iznenadio je mnoge vjerne kupce, no razlog za ovu odluku nije bio puko povlačenje s tržišta, već upravo suprotno – trenutna ekspanzija brenda.
U emotivnoj objavi koja je pratiocima prenijela vijest, istaknuli su kako je teško odlučiti se na promjenu nakon dugogodišnjeg poslovanja i povezanosti s zajednicom. Ističući da novi izazovi zahtijevaju njihovu potpunu posvećenost, odlučili su preusmjeriti fokus i energiju u druge smjerove.
“Budući da ne možemo unaprijediti Kroštule onako kako bismo to željeli i vratiti im stari sjaj, teška srca odlučili smo da ovu epizodu privodimo kraju”, napisali su u objavi, zahvaljujući istovremeno svojim vjernim kupcima na dugogodišnjoj podršci.
Unatoč zatvaranju u Zadru, “Kroštula” ne miruje. Karlo Vulin i njegovi partneri su u centru Zagreba otvorili Boogie Lab, koji je već postao sinonim za vrhunsku gastro ponudu. Osim toga, planiraju proširenje poslovanja i na drugim lokacijama, uključujući i New York.
S druge strane, proizvodnja “Kroštula” se širi, a očekuje se i otvaranje novih bistroa, kao što je nedavno najavljeni objekt u Arena Centru.
Iako su dvije pekarnice u Zadru zatvorene, ovo nije kraj za “Kroštulu”. U planu su novi, svježi koncepti i ponovno druženje s vjernim kupcima.
Poruka iz “Kroštule” je jasna – zatvaranje zadarskih pekarnica je znakovit korak u njihovim budućim planovima i ambicijama.