023.hr
Toplinski val i dalje traje, ali stiže promjena: Pljuskovi i osvježenje stižu početkom novog tjedna
Na zadarskoj plaži preminuo stariji muškarac, tijelo izvučeno iz mora
Velika srpanjska prognoza Severe Weather Europe: Toplinski valovi, suša i nagle promjene koje bi vas mogle zateći nespremne
U Zagrebu opet potres: “Čuo se zvuk, kao eksplozija, trajao malo duže”
Procurile cijene hrane i pića za Thompsonov koncert; Što mislite kolike su?
KAKO JE NEKAD BILO Zadarski studenti sagradili pastirsku kuću na Biokovu, pogledajte kako izgleda!
Na Viru djeluje vrhunski ronilački centar, predstavlja ga jedan od najboljih ronilačkih instruktora u Hrvatskoj Dario Duić
Ministarstvo vanjskih poslova preporučilo odgodu svih putovanja u Srbiju
OPET MULJALI S EU NOVCIMA EPPO u Hrvatskoj podigao optužnicu protiv dvije osobe zbog subvencija
JESTE LI JE VIDJELI? Ova žena izbola je dečka 76 puta, a majku je napala i davila; Policija je traži
  • Naslovnica
  • Najnovije
  • Vijesti
  • Zadar
  • Županija
  • Sport
  • Vrijeme
  • Podcast
  • Galerije
  • Kultura
  • Show
  • Lifestyle
  • Sci-tech
  • Promo
Promijeni veličinu slovaAa
023.hr023.hr
Najnovije objavljeno
VIJESTI
Zadar
ŽUPANIJA
SPORT
VRIJEME
PODCAST
GALERIJE
KULTURA
SHOW
LIFESTYLE
SCI-TECH
PROMO OBJAVE

Imate vijest koju želite dojaviti?

Želite li se oglasiti na našem portalu?

NAJNOVIJE

ZADAR

ŽUPANIJA

SPORT

VIJESTI

VRIJEME

PODCAST

GALERIJE

KULTURA

SHOW

LIFESTYLE

SCI-TECH

PROMO OBJAVE

Imate vijest koju želite dojaviti?

Želite li se oglasiti na našem portalu?

 
SVA PRAVA PRIDRŽANA © 2023. - 2025. QUANTUM MEDIA
Vijesti

Sjećate se pekarnica ‘Kroštula’? Sada se zovu Boogie Bakery i imaju novi pogon u Zagrebu

Autor: 023.hr
Objavljeno: 7. listopada 2024.
Čitanje članka: oko 3 min
Redakcija 023
Podijeli
- SADRŽAJ POČINJE NAKON OGLASA -

Hrvatski pekarski brend Boogie Bakery otvorio je u Zagrebu novi pogon sa slastičarnicom, pekarnicom i uredima za Boogie Lab i Boogie Bakery.

Uz nove prostore, dogodila se još jedna promjena – sjedinjavanje dva pekarska brenda Kroštula i Boogie Bakery, koji su do sada bili dva brenda iste firme.

U novom zagrebačkom pogonu dnevno se proizvode oko 50 tisuća proizvoda, dok je maksimalni kapacitet u oba pogona, računajući vanjske partnere, oko 100 tisuća proizvoda u danu.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Pan-pek

Švedska i Švicarska

“Do prelaza iz Kroštule u Boogie Bakery došlo je zato što se način poslovanja tvrtke u zadnje vrijeme dosta promijenio. Od otvaranja Boogie Laba odlučili smo se više okrenuti velikim formatima pekarnica, koje su jedno kao pekarnice i restorani. S velikim uspjehom brenda i internacionalizacijom posla, odlučili smo da nam je operativno lakše fokusirati se na jedan brend’’, kazao je Karlo Vulin, suvlasnik brenda Boogie Lab i Boogie Bakery.

Boogie Bakery će proizvoditi sourdough proizvode na veliko, jer njihova je misija da pravi sourdough proizvodi budu dostupniji i proizvedeni na efikasniji način.

Trenutačno se njihovi proizvodi najviše plasiraju na domaćem i američkom tržištu, a ove godine su, pomoću partnerstva s lokalnim poduzetnicima, ušli i na švicarsko i švedsko tržište. Uz to imaju distribucije za još nekoliko europskih zemalja. Posebno napominju kako izvoze veliku količinu Panettonea u Englesku.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
Pan-pek

Brojni pregovori

“Ove godine smo nastupili na Fancy Food Showu s velikim štandom od 20 kvadrata. Mislim da iz ovih krajeva to nikad nitko nije napravio na takav način. Trenutačno u Americi surađujemo s dva najveća distributera za ugostiteljstvo s kojima radimo dosta dobar posao. Ušli smo u pregovore i s nekim od najvećih trgovačkih lanaca.

Tako da samo kontinuirano rastemo. Pregovaramo s nekim trgovačkim lancima u Južnoj Americi, kao i s najvećim lancem hotela od pet zvjezdica na svijetu. U zadnjih godinu do dvije se puno kotačića posložilo. U Hrvatskoj isto imamo neke ideje za širenje. Domaće tržište nam ostaje jako važno i na njemu želimo biti jaki igrači kao i do sada”, rekao je Vulin.

Iz Boogie Bakery najavljuju da uskoro stiže još revolucionarnih noviteta, a poseban fokus stavili su na praktičnost proizvoda, kako bi mogli raditi sa što većim brojem velikih klijenata, piše Poslovni dnevnik.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA -
- PRIMAJTE VIJESTI I PUTEM NAŠIH KANALA -
Ad imageAd image
Ad imageAd image
@023.zadar

Oznake:kroštulapekara
- OGLAS -
- OGLAS -

Možda vam se sviđa i ovo...

Vijesti

U Zagrebu opet potres: “Čuo se zvuk, kao eksplozija, trajao malo duže”

Vijesti

Procurile cijene hrane i pića za Thompsonov koncert; Što mislite kolike su?

Vijesti

Ministarstvo vanjskih poslova preporučilo odgodu svih putovanja u Srbiju

Vijesti

OPET MULJALI S EU NOVCIMA EPPO u Hrvatskoj podigao optužnicu protiv dvije osobe zbog subvencija

Vijesti

JESTE LI JE VIDJELI? Ova žena izbola je dečka 76 puta, a majku je napala i davila; Policija je traži

Vijesti

Poznati lijek povlači se iz svih ljekarni, a zamjenskog nema

Vijesti

GLAVINA PREDSTAVIO BROJKE U prvih 6 mjeseci rast u dolascima i noćenjima od 4 posto; U Zadarskoj županiji porast od 3 posto

Vijesti

Objavljeno koliko iznosi prosječna plaća u Hrvatskoj: Evo gdje su plaće najviše, a gdje najmanje

- OGLAS -
023.hr

Pojedine rubrike ovog portala mogu donositi sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina.
Nakladnik: Quantum media d.o.o. // Impressum // Email: [email protected] // WhatsApp: 091/6666-888
Korisne poveznice: Zahtjev za brisanjem // Uvjeti korištenja // Dojava vijesti // Pravilnik nagradnih natječaja
Oglašavanje: Upoznajte se s mogućnostima oglašavanja na ovoj poveznici, ili nazovite 023/777-900

Družimo se i na ovim mrežama

Sva prava pridržana © 2024. Quantum media d.o.o.
 

    Dobrodošli natrag!

    Prijavite se u svoj račun

    Username or Email Address
    Password

    Izgubljena lozinka